Πληκτρολογήστε ΜΟΝΟ τον αριθμητικό κωδικό του εκτυπωτή σας ή ζητήστε μας βοήθεια στο Live Chat, δεξιά!
Λυσιμαχίας 68, Ν. Κόσμος, 117 44, Αθήνα T: 2155015903 E: info@need2print.gr
Λυσιμαχίας 68, Ν. Κόσμος, 117 44, Αθήνα T: 2155015903 E: info@need2print.gr

Σε αντίθεση με την πεποίθηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του αγοραστικού κοινού σχετικά με την ύπαρξη 2 μόνο κατηγοριών, Αυθεντικών (ΟΕΜ) Μελανιών Εκτυπωτών και Μη Αυθεντικών, τα μελάνια που χρησιμοποιείτε στους εκτυπωτές σας, διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

  1. Original Equipment Manufacturer (ΟΕΜ) μελάνια, τα αυθεντικά μελάνια που κατασκευάζονται και διατίθενται στην αγορά από τους κατασκευαστές των εκτυπωτών.
  2. Remanufactured, ανακατασκευασμένα μελάνια τα οποία κατασκευάζονται είτε με την επαναχρησιμοποίηση κενών αυθεντικών δοχείων (cartridges) είτε με την χρησιμοποίηση νέων αχρησιμοποίητων δοχείων με την παράλληλη και αναγκαία τοποθέτηση καινούργιων ανταλλακτικών.
  3. Compatible, συμβατά μελάνια εκτυπωτών που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ.
  4. Αναγομωμένα μελάνια όπου στο χρησιμοποιημένο δοχείο, γίνεται έγχυση γραφίτη, χωρίς την αντικατάσταση των ανταλλακτικών του, τον καθαρισμό και αποφορτισμό του, από την προηγούμενη χρήση του.

Η εταιρία μας δεν εμπορεύεται αυθεντικά και αναγομωμένα μελάνια. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε μελανιού και λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό και την αποδοσή του στο υφιστάμενο πελατολογιό μας, σας προμηθεύει μόνο με ανακατασκευσμένα ή συμβατά μελάνια εκτυπωτών.

Οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη στην παραπάνω επιλογή, είναι ο αριθμός των σελίδων του τόνερ, άρα και ο φόρτος εργασίας στον οποίο θα ανταποκριθεί, η διαθεσιμότητα των πρώτων υλών του, η συχνότητα της ζητησής του και πολλές άλλες παράμετροι.

Η Need2Print δεσμεύεται στον εφοδιασμό σας με μελάνια που θα σας δοθούν στην χαμηλότερη δυνατή τιμή και θα λειτουργήσουν. 

Search for products

Back to Top
Στην περίπτωση που επιθυμείτε, να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό και προσφορές από την εταιρία μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας!
icon
Product has been added to your cart