ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ Need2Print.gr“Trust takes years to build,
seconds to break & forever to repair…”


ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ Need2Print.gr

Γνωρίζουμε πλήρως πως η εμπιστοσύνη χτίζεται πολύ δύσκολα και αποδομείται πολύ εύκολα, ειδικά στα πλαίσια της συγκεκριμένης αγοράς.

Το πελατολόγιό μας, το οποίο για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιεύουμε σε κοινή θέα, αλλά ένα ενδεικτικό κομμάτι του, συνοδεύει τις προσφορές μας για την ενημερωσή σας,  αποτελείται από 1260+ την στιγμή αυτή, εταιρίες και επιχειρήσεις και διέπεται από τα εξής χαρακτηριστικά:

  1. Αποτελείται από μεγάλες και ευρύτατα γνωστές εταιρίες, σε όλη την Ελλάδα. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις σημαντικότερες από αυτές που μας τιμούν, με την εμπιστοσύνη τους.
  2. Γενικότερα, είναι ισομερώς κατανεμημένο, μεταξύ της Αττικής και των λοιπών νομών με παρουσία σχεδόν στο σύνολο αυτών. Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις και επαγγελματίες εκτός Αττικής, στον ίδιο βαθμό και προσοχή με αυτούς, εντός Αττικής.
  3. Καλύπτει το σύνολο των κλάδων της οικονομίας (Βιομηχανία, Υπηρεσίες, Κατασκευές, Ναυτιλία, Υγεία, ΜΜΕ, Τουρισμός, κτλ).
  4. Εμπεριέχει ορισμένα από τα γνωστότερα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας καθώς και Δικηγορικούς Συλλόγους, ανά την Επικράτεια.
  5. Πλήθος λογιστικών γραφείων σε όλους τους νομούς της χώρας.
  6. Επίσης πλήθος Μικροβιολογικών – Διαγνωστικών Κέντρων ανά την Ελλάδα όπου υπάρχει η καθημερινή ανάγκη για την εκτύπωση των αποτελεσμάτων, των ιατρικών εξετάσεων των ασθενών, με αυξημένη ευκρίνεια και ακρίβεια χρωμάτων.
  7. Φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, όπου επίσης παρατηρείται ανάγκη μαζικών εκτυπώσεων, καθιστώντας τους εκτυπωτές των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, αναπόσπαστο εργαλείο της καθημερινής λειτουργίας τους.
  8. Μερικά από τα γνωστότερα ξενοδοχεία στις Κυκλάδες και αλλού και γενικότερα εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, σε όλη την Ελλάδα.
  9. Ζητείστε μας προσφορά για τα μελάνια που χρησιμοποιείτε στους εκτυπωτές σας, για να λάβετε το σύνολο του πληροφοριακού υλικού μας, με την βοήθεια του οποίου θα καταλάβετε τους λόγους για τους οποίους η εταιρία μας, χαίρει της εμπιστοσύνης, όλων αυτών των οργανισμών.

Ζητείστε μας συγκεκριμένες συστάσεις, συγκεκριμένων ανθρώπων η εργασία των οποίων διευκολύνθηκε και επιταχύνθηκε από την χρησιμοποίηση των μελανιών μας.


Αναζήτηση προϊόντων

Back to Top
Στην περίπτωση που επιθυμείτε, να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό και προσφορές από την εταιρία μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας!
icon
Product has been added to your cart