Η Need2Print λειτουργεί στα πρότυπα και τα πλαίσια της πολυετούς εμπειρίας του ιδρυτή της, κ. Ντουκουμενίδη Ευάγγελου (https://gr.linkedin.com/in/evangelos-ntoukoumenidis-62865748), σε θέσεις ευθύνης μεγάλων εταιριών και οργανισμών (Diageo, KPMG, Cooper Pharmaceuticals, Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας) και υπό την έννοια αυτή, διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και συνέπειας, στο σύνολο των συναλλαγών της.

Υπεύθυνη διαχείρισης της εταιρίας, είναι η κυρία Πανάγου Κωνσταντίνα, με επίσης πολύχρονη εμπειρία στην Grant Thornton και την Karabinis Medicals SA.

Εκτός και πέραν της εύρυθμης λειτουργίας των μελανιών μας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ίδιων των πελατών μας, το επίπεδο της συνεργασίας τους μαζί μας, είναι ένας εξίσου βασικός λόγος, για τον οποίον διατηρούν την εμπιστοσύνη και προτίμησή τους στην εταιρία μας, στην πάροδο του χρόνου.

Γνωρίζουμε επακριβώς και αντιλαμβανόμαστε πλήρως, τι σημαίνει και τι προβλήματα δημιουργεί, ενδεχόμενη αδυναμία εκτύπωσης τιμολογίων ή άλλων απαραίτητων εγγράφων, στα πλαίσια της καθημερινότητας, μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία.

Πρόκειται για ελληνική εταιρία με φυσική έδρα και όχι απρόσωπο eshop σε μηχανή αναζήτησης ή κατάστημα λιανικής για ιδιώτες, που απασχολεί Έλληνες εργαζόμενους, τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε. Θα σας εξυπηρετήσουν δια ζώσης ή τηλεφωνικά και όχι μόνο μέσω email, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00.


Need2Print Team

Επειδή, τα γραπτά, μένουν