Προϊόντα

Τα μελάνια μας (Toners, Inkjets, Drums) κατασκευάζονται εξ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με την χρησιμοποίηση εξαιρετικών πρώτων υλών που πιστοποιούνται από τα Data Safety Sheets που τα συνοδεύουν, προκειμένου να πιστοποιείται η προελευσή τους. Just in Time και μετά την λήψη της παραγγελίας σας.

Για το λόγο αυτό, απαιτείται διάστημα 2 ημερών για την κατασκευή τους καθώς δεν υπάρχει stock σε κανένα κωδικό. Δεν πρόκειται για αναγόμωση ή αναπλήρωση γραφίτη, αλλά για κατασκευή εξ΄αρχής ενός toner, με την αλλαγή των 7 βασικών ανταλλακτικών του, η οποία και εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του.


Τα τόνερ μας δεν έχουν ασαφή προέλευση και δεν εισάγονται μαζικά σε κόστος λίγων δολαρίων και λίγων πιθανών εκτυπώσεων. Λειτουργούν απροβλημάτιστα σε συνθήκες καθημερινών και μαζικών εκτυπώσεων, χωρίς να βλάπτουν κατά οποιονδήποτε τρόπο, τους εκτυπωτές σας.


Σε συγκεκριμένους κωδικούς και λαμβάνοντας υπόψη πλήθος παραγόντων, διατίθενται και συμβατά αρίστης ποιότητας μελάνια, η αξιοπιστία και λειτουργικότητα των οποίων έχει τεκμηριωθεί, από την διαθεσή τους στο υφιστάμενο πελατολογιό μας. Ενημερώνεστε γραπτώς και εμπρόθεσμα για το είδος του μελανιού που θα αγοράσετε, κατά την λήψη της προσφοράς σας.

H Need2Print διαθέτει στο εταιρικό πελατολογιό της, κατασκευασμένα στην Ελλάδα ή εισαγόμενα συμβατά μελάνια για την πλειοψηφία των εκτυπωτών HP, Brother, Canon, Dell, Epson, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Oki, Panasonic, Ricoh Aficio, Samsung, Sharp, Toshiba και Xerox.

Οι ανακατασκευασμένοι εκτυπωτές μας πέραν της γραπτής εγγύησης ενός έτους, συνοδεύονται κυρίως από την δεσμευσή μας στην αδιάκοπη εξυπηρέτηση και υποστηριξή σας, σε οποιαδήποτε μηχανογραφική σας, ανάγκη. Όπως και στην περίπτωση των μελανιών μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτή, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία και την υποδομή μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την διαθεσιμότητα και την τιμή του μελανιού που σας ενδιαφέρει πατώντας στην παρακάτω εικόνα: