Προϊόντα

H Need2Print διαθέτει στο εταιρικό πελατολογιό της, συμβατά μελάνια για την πλειοψηφία των εκτυπωτών HP, Brother, Canon, Dell, Epson, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Oki, Panasonic, Ricoh Aficio, Samsung, Sharp, Toshiba και Xerox.

  • H αξιοπιστία και λειτουργικότητα των οποίων έχει τεκμηριωθεί, από την διαθεσή τους στο υφιστάμενο πελατολογιό μας.
  • Δεσμευόμαστε για την επιστροφή των χρημάτων σας και όχι για υποχρεωτική αντικατάσταση αν δεν το επιθυμείτε, σε περίπτωση αστοχίας, προκειμένου να σας κρατήσουμε δέσμιους της αρχικής αγοράς σας.
  • Αποκλείουμε από μόνοι μας, οποιονδήποτε κωδικό, έχει δυσλειτουργήσει, κατά το παρελθόν.
  • Δεν υποσχόμαστε πολλαπλάσιες εκτυπώσιμες σελίδες, για να μας προτιμήσετε, ακολουθούμε τις προδιαγραφές των αυθεντικών μελανιών.
  • Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες γνωρίζουμε πως τα συμβατά μελάνια δεν αποδίδουν ικανοποητικά, προχωράμε σε κατασκευή εξ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου των εν λόγω τόνερ, τοποθετώντας καινούργια και αχρησιμοποίητα ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Τα τόνερ μας δεν έχουν ασαφή προέλευση και δεν εισάγονται μαζικά σε κόστος λίγων δολαρίων και λίγων πιθανών εκτυπώσεων. Λειτουργούν απροβλημάτιστα σε συνθήκες καθημερινών και μαζικών εκτυπώσεων, χωρίς να βλάπτουν κατά οποιονδήποτε τρόπο, τους εκτυπωτές σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την διαθεσιμότητα και την τιμή του μελανιού που σας ενδιαφέρει πατώντας στην παρακάτω εικόνα:

   

Αναζήτηση προϊόντων

Back to Top
Στην περίπτωση που επιθυμείτε, να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό και προσφορές από την εταιρία μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας!
icon
Product has been added to your cart